KATEGÓRIÁK
PARTNEREK

BREAK LAP - A Forma-1 drámai pillanataiból

Szerző: Dávid Sándor - Lovász Zoltán
Kiadó: Corvus Design Kft, 2013

Eredeti ár: 7.500 Ft

 

Rendeld meg most! 5000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, vagy elengedjük a postaköltséget. 


Az akció 2017. december 31-ig érvényes.

Ki mondta, hogy nehéz ajándékot venni?


Azon kívül, ami először eszedbe juthat, van egy tuti tippem. Ha imádod a Forma-1-et, akkor egy visszautasíthatatlan ajánlattal élhetsz. Ha most megrendeled, megajándékozunk még egy Break Lap könyvvel...


Többek között: adrenalin, sebesség, sport, verseny, kreativitás, drámai pillanatok


Ezek mind benne vannak ebben a könyvben!

A Forma-1 nem véletlenül annyira népszerű a férfiak körében. Éppen annak a nemnek találták ki, amely, ha nem is a szebbik, de talán a nyugtalanabb. Mindez persze nem jelenti azt, hogy Dávid Sándor kötete ne nyújtana lebilincselő olvasmányélményt a női rajongóknak is.


Kezdeteitől napjainkig tekinti át a száguldó cirkusz történetét a Break Lap című album.

Egy mutatós, igényes kivitelezésű könyv az F-1 minden kedvelőjének (nem csak férfiaknak) karácsonyra, születésnapra vagy egyéb alkalomra. Vagy alkalmon kívül – ami még kedvesebb.

Ha tetszik  Neked a gyorsaság és a versengés világa, akkor most meglepheted magadat, de egy barátodat, hozzátartozódat is ezzel a felnőtteknek való, csillogó lapozóval!

Hősök, versenyautók és ifjú titánok


A Forma-1 története az elejétől, amikor a verseny annyi áldozatot követelt, egészen a 21. századi, elérhetetlennek hitt sebességekig...

Arról szól a könyv, ami egy szempillantás alatt megdobogtatja az adrenalinra fogékonyak szívét, rögtön kellemes izgalmat juttat az olvasói véráramba.

A Break Lap album által az otthoni karosszékben bármely olvasó újraélheti azokat az izgalmakat, amiket csak a képernyő előtt szurkolva, vagy a versenyautóban ülve lehet érezni.

A részletes, gyönyörű kivitelezésű rajzok hiperrealista ábrázolásban, fényképnél is élesebben nyújtanak közelképet a versenyek legforróbb pillanatairól.

Önfeledt olvasás

A sebesség szemmel látható a könyv lapjain megelevenedő, száguldást tükröző képeken.

 

De nem csak a képek mutatják a szupergyorsaságot. A szöveg is üresjáratok nélküli, villámgyorsan olvastatja magát. Még szerencse, hogy a kötet ennyire élménydús és tartalomgazdag! Ezzel körözi le az F-1-ről szóló sablonos ismertetőket.

 

Az autóversenyzés nagykönyve

Miközben szórakoztat, megannyi érdekes információt ad át sokak kedvenc motorsportjáról könnyen emészthető és érdekes formában. Mégsem lehet túl könnyen a végére érni, mert részletesen, rengeteg értékes tartalommal szolgál a témáról minden érdeklődőnek.

Ez a sport maga! Az önmeghaladó, nemes emberi vetélkedés, az F-1 verseny nagykönyve.

Itt kiderül, hogy a hősök miért áldozták életüket, és hogyan vitték tovább ezt a nemes örökséget, a veszély vállalását a versenyautók ifjú titánjai.

Cimkék:

4 500 Ft

db

Terjedelem:
120 oldal
Kötés:
keménytáblás védőborítóval
ISBN:
978-963-08-6804-4
Várható szállítási idő:
3-5 munkanap