KATEGÓRIÁK
PARTNEREK

Üzletszabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Brandcontrol Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

 

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Brandcontrol Kft.

Adataink:

Cím: 1145 Budapest, Róna u. 125.

Adóigazgatási szám: 23998261-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-988457

Telefonszám: 06-1-223-2206

 

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Brandcontrol Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos könyveknél lehetősége van belepillantani a kiválasztott könyv tartalmába is.

 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

 

Szállítási feltételek, határidők:

A Brandcontrol az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz. Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.

 

Kedvezmények számítása:

Áruházunkban a bolti kiadványárból egyedi mértékű internetes kedvezményt biztosítunk, melyet a személyre szóló törzsvásárlói engedményével kombinálhat. Kivételt képeznek az akcióban szereplő termékek, ahol a kedvezmény mértéke rögzített és általában jelentősen magasabb.

Az árak és kedvezmények számításánál, valamint megjelenítésénél a matematika szabályainak megfelelően kerekítünk.

 

Garancia:

Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre a Brandcontrol minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt könyv, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti postafordultával az internetes áruházon keresztül, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. A könyv árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!

 

A vásárlástól való elállás joga (online megrendelés esetén):

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza. Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Brandcontrol követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például fotókönyv), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, valamint, ha a termék csomagolását a Megrendelő felbontotta. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Brandcontrol elengedett a házhoz szállításkor.

 

Megrendelések módosítása:

A webáruházban feladott megrendelés utólagos módosítására, kedvezményének érvényesítésre nem tudunk lehetőséget biztosítani, így kérjük, hogy a rendelés feladásánál erre legyen tekintettel. Megrendelését csak egyben tudja átvenni.

 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:

A Brandcontrol Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a bookpoint.hu weboldalára, ott megrendelést adjon le.

- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

 

Adatvédelem:

A Brandcontrol a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A látogató a weboldal látogatásával beleegyezik abba, hogy személyes adatnak minősülő adatait (pl. IP címet, cookie-azonosítót) a weboldal kezelje.

 

Szerződéskötés

A megrendelés véglegesítésével ráutaló magatartás, mellyel egyidőben a szerződés életbe lép.

A szerződést a megrendelési számon iktatjuk és tartjuk számon.

A szerződés nyelve magyar.

 

Érvényes: 2013.07.12-től visszavonásig